Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Tvättmäster

  1. Hem
  2. »
  3. Västra Götalands län
  4. »
  5. Lidköping
  6. »
  7. Tvättmäster
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Tvättmäster AB har varit verksamt i Lidköping i ca 30 år. Vi är för närvarande 9 personer som arbetar i Lidköping. Våra företagskunder finns i alla branscher, från små företag till stora företag. Vi är ett komplett tvätteri, vi riktar oss både till privatpersoner och företag. Vi är ett certifierat företag med lokal förankring som i vårt miljötänkande försöker minska transporter som ett led i vårt övriga mijöarbete som inkluderar allt från tvättmedel till förbrukningsmaterial. Det är våra krav på kvalitet, miljö och lokal förankring som bidrar till minskad påverkan av miljön. Vi är anslutna hos Tvätteriförbundet och arbetar för lika lön och mot diskriminering på arbetsplatsen.

Adress:
Skogvaktarevägen 13, Lidköping, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

Telefon: 0510-267 00

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This