Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Kem-Man Tvätt Umeå

  1. Hem
  2. »
  3. Västerbottens län
  4. »
  5. Umeå
  6. »
  7. Kem-Man Tvätt Umeå
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Kem-Man är ett företag som varit i branschen och tvättat åt privata såväl som företagskunder sedan 1968. Vi utför både kemtvätt och vattentvätt på alla typer av textilier, skinn, och mattor. Kemtvätt, eller engelskans Dry Cleaning, är ett sätt att rengöra kläder och textilier utan att använda vatten. Det är dock inte "torrt" som i engelskan "dry" utan tvättas i vätska och måste sedan torka.Själva det fysiska "tvättandet" går till på ungefär samma sätt som om du skulle slänga skjortorna, kostymen eller bröllopsklänningen i tvättmaskinen hemma. Det genomförs dock mer försiktigt och istället för vatten som ämnet för att föra bort smutsen så används olika typer av kemiska ämnen som t.ex. perkloretylenlösning eller koldioxid.

Adress:
Fraktvägen 6, Umeå, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

Telefon: 090-13 13 95
E-post: info@kemman.se

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This