Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Martins Gardinservice Kem

  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Vällingby
  6. »
  7. Martins Gardinservice Kem
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Erfarenhet och kunnandeMartins Gardinservice & Kem AB (556721-8242) har funnits i samma lokaler sedan 1957 och sysslar i huvudsak med gardintvätt till företag och förvaltningar, men har också en omfattande service till allmänheten med bl.a. hushålls- och kemtvätt. SpecialiseringMartins service till företag omfattar även specialtjänster som reparation och nysömnad av gardiner, flamskyddsbehandling av gardiner, matt- och möbeltvätt m.m.I vår gardinservice ingår bl.a. hämtning, nertagning, urkrokning, tvätt, press, ikrokning och upphängning inklsiv komplettering av glid.Martins omsätter ca 4 miljoner per år och sysselsätter f.n. sex personer, av vilka de flesta har lång branscherfarenhet.

VD och Kundansvarig är Munther Chole och är med mer än 18 år i branschen.Han som kommer till er och hämtar och lämnar heter Zana Chichmana.Martins Gardinservice & Kem AB är givetvis medlem i Sveriges Tvätteriförbund liksom i Svenskt Näringsliv, med vilka vi bl.a. tecknat kollektivavtal. De leverantörer vi använder oss av är samtliga anslutna till REPA-registret. Martins siktar framåt. Martins fabrik på Gudmundrågatan 12 i Vällingby är öppen, ljus och inredd med moderna maskiner och utrustning för effektiv och säker tvättgodsbehandling. Vi satsar hårt på kvalitets- och miljöarbete och utvecklar konsekvent vårt kunnande inom de två viktiga områdena. Av det gods vi tvättar i dag, är ca 75% vattentvättbart, resten kemtvättas.

Nya metoder för effektivare vattentvätt är under utveckling, och vi siktar på att vara först med att helt gå över till vattentvätt, då textilkvaliteterna så tillåter. Redan i dag tillämpar vi ett långt drivet kretsloppstänkand.Vi arbetar aktiv med ett miljöledningssystem för att minska företagets miljöbelastning och har fått Stockholms stads miljödiplom Maj 2007, 2008, 2009 ,2010,2011, 2012 , 2013 , samt 2014.

Adress:
Gudmundrågatan 12, Vällingby, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 07:00 - 16:00
Tisdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This