Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

KTI Sverige AB

  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Järfälla
  6. »
  7. KTI Sverige AB
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Vi är ett av Skandinaviens ledande serviceföretag inom kem- och vattentvätt. Vi tvättar åt företag, organisationer och privatpersoner. Våra största kunder återfinns inom tvättintensiva verksamheter som försvarsmakten, statliga myndigheter, flygbolag, bevakningsföretag, hotell, SPA-anläggningar, sjukhem och liknande. Bolaget är anslutet till Sveriges Tvätteriförbund vilket är tvätterinäringens branschorganisation.

Sedan 2004 är vi miljöcertifierade enligt SS EN ISO 14001 och genomgår årlig revision och kontroll från Det Norske Veritas. Det gör oss fokuserade på att bevara och höja miljömedvetenheten. Vi är ett av ytterst få tvätterier i Sverige som helt slutat använda perkloretylen i våra tvättprocesser och via vårt systerföretag KTI Skandinavien AB erbjuder vi dessutom Svanenmärkt tvättservice. Välkommen som kund till KTI Sverige AB, kem- och vattentvätt med miljöhänsyn och kvalitet samt leveranser att lita på.

Adress:
Skarprättarvägen 12D, Järfälla, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This