Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Nya Ringens Kemiska Tvätt

  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Hägersten
  6. »
  7. Nya Ringens Kemiska Tvätt
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Välkommen till Nya Ringens Kemiska Tvätt AB Grundad 1965!All produktion sker hos oss här på Ringens kemtvätt.Vi fläckbehandlar, tvättar, pressar.Din tvätt stannar hos oss. Eftersom vi har vår miljöanpassade kemtvättmaskin så har vi möjlighet att ta emot expresstvätt, vilket innebär att om du lämnar din tvätt före klockan 11, kan få den redan vid 16-18 samma dag. Vi tar hand om allt från vardagskläder till finare och högtidliga kläder.Vi har kemtvätt på plats och kan då även erbjuda expresstvätt.

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts- skräp och mot annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå.
Använd dig av vår service för mattvätt och känn hur du hela tiden kan ge dina gäster- eller dina kunder den känsla de vill ha – ge ett perfekt intryck genom rena, fräscha och snygga mattor.

Adress:
Svandammsvägen 20, Hägersten, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 14:00
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

Telefon: 08 180076

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This