Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Tvättstället i Bromma

  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Bromma
  6. »
  7. Tvättstället i Bromma
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Vi är ett tredje generationens företag som etablerades i Bromma 1936. Vi är en tvättinrättning med stort kunnande och lång erfarenhet. Vår maskinpark är modern och miljöanpassad.

Vår personal är kunnig och engagerad. När du lämnar bort din tvätt ska det kännas tryggt och du ska vara säker på att den blir behandlad på bästa sätt. Vi hjälper gärna till att förenkla din vardag genom att lösa dina tvättbekymmer både privat och på företaget. Vår maskinpark är modern och miljöanpassad. Vår personal är kunnig och engagerad. När du lämnar bort din tvätt ska det kännas tryggt och du ska vara säker på att den blir behandlad på bästa sätt.

Ingenting är för stort eller smått.

Adress:
Alviksvägen 3, Bromma, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 14:00
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This