Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Orientaliska Mattvätten

  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Malmö
  6. »
  7. Orientaliska Mattvätten
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

På Nubbgatan 5 i Malmö har Orientaliska mattvätten sina lokaler. Här grundades företaget 1985 och den nuvarande ägaren har drivit verksamheten i mer än 20 år. Detta borgar för en stor expertkunskap inom området. Personalen innehar ett yrkeskunnande utöver det vanliga när det gäller mattor, både äkta och andra sorter eftersom vi specialiserat oss på just och enbart mattor.Under åren har vi utvecklat avgörande rengöringstekniker för att på intet sätt skada de objekt som är inlämnade för rengöring.

Till att börja med hanteras alla mattor individuellt. De avdammas i speciell gallertrumma före tvätt – detta för att avlägsna damm, grus, sand och andra partiklar som annars sliter på mattorna underifrån. Eventuella fläckar förbehandlas innan mattorna tvättas för hand.När det gäller fläckborttagning har vår mångåriga verksamhet i branschen gett oss en unik erfarenhet som i de flesta fall ger ett utmärkt resultat.Skulle mattan vara skadad kan vi även reparera den och lämnar alltid ett fast pris på arbetet.

Sammantaget har detta under de år som gått gett oss ett gott renommé vilket bl.a. lett till samarbete med samtliga försäkringsbolag på marknaden, rekommendation från Bukowskis samt andra kända auktionsföretag, Märta Måås Fjetterström AB m.fl.Naturligtvis innehar vi ansvarsförsäkring.Välkomna in till oss på Orientaliska mattvätten mån- till torsdag 07.30 – 16.00 eller efter ök.Om Ni så önskar kan vi även hämta och lämna mot ersättning.

Adress:
Nubbgatan 5, Malmö, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 07:30 - 16:00
Tisdag 07:30 - 16:00
Onsdag 17:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag Stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This