Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Tvätt-Bisse

  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Ängelhom
  6. »
  7. Tvätt-Bisse
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Tvätt-Bisse är ett familjeföretag som startade 29 mars 1963 på Storgatan 65 i Ängelholm. Företaget startades av min far Inge “Bisse” Bergqvist. Efter att ha jobbat på sin storebrors kemtvätt i Hässleholm i många år ville han själv prova lyckan med ett eget tvätteri.Valet stod mellan Karlskrona och Ängelholm, men blev Ängelholm till sist. På den tiden var det vanligt att man öppnade butiker i många olika samhällen vilket Bisse oxå gjorde. Först en fabrik på skolgatan 5 i Ängelholm, dit all tvätt skulle transporteras och tvättas. Senare öppnades 7-8 butiker i Helsingborg , Råå, Höganäs, Perstorp, Örkelljunga, Åstorp, Landskrona, 2 st i Halmstad, Landskrona, 2 st i Hässleholm och Kristianstad. Ett tag hade vi 23 butiker igång samtidigt och ett 60 anställda.Fabriken på skolgatan blev snabbt för trång och ny fabrik öppnades på Munka-ljungbyvägen 4 i Rebbelberga.

Adress:
Östergatan 26, Ängelhom
Ordinarie öppettider:
Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

Telefon: 0431 14790

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This