Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

A Kemtvätten i Motala

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Östergötlands län
  4. »
  5. Motala
  6. »
  7. A Kemtvätten i Motala
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

A-Kemtvätten AB är en kemtvätt i Motala och Mjölby.Vi har även ombud i Tranås, Boxholm, Mantorp, Vadstena och i Motala centrum. Vi som jobbar på tvätten är erfarna och har jobbat med kemtvätt i många år. A-kemtvätten är en Auktoriserad kemtvätt vilket innebär att vi är medlem i Sveriges Tvätteriförbund. ​Vi jobbar snabbt och effektivt och garanterar att vi gör vårt bästa för att våra kunder ska vara nöjda. Vi kan erbjuda alla tjänster som du förväntar dig av en kemtvätt. Svåra fläckar och svårtvättade plagg är inget problem för våra skickliga medarbetare. Lämna ditt plagg hos A-Kemtvätten för att få den bästa servicen en kemtvätt kan erbjuda.I våran städservice kan vi erbjuda allt ifrån flyttstädning, fönsterputs, vardagsstädning och även trädgårdsarbete.

Adress:
Vintergatan 7, Motala
Ordinarie öppettider:
Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

Telefon: 0141 56110

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This