Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Tvättexperten

  1. Hem
  2. »
  3. Östergötlands län
  4. »
  5. Linköping
  6. »
  7. Tvättexperten
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Vi är ett komplett tvätteri som erbjuder tvättservicetjänster till företag och privatperson runt om i hela Östergötland. I vår företagsproduktion tvättar vi till restauranger, hotell, spa- och konferensanläggningar samt till företag med arbetskläder.

Vårt tvätteri ligger strategiskt placerat mitt mellan centrum och motorvägen i Linköping. Våra bilar plockar dagligen upp tvätt hos våra ombud i Linköping, Norrköping, Åtvidaberg, Motala, Vadstena, Skänninge eller Tranås. I väl anpassade lokaler med hög kapacitet hanterar vi både kemtvätt och vattentvätt. Vi är ett tvätteri som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller kvalitet, service och miljö.

Vissa material tål inte vattentvätt och måste därför kemtvättas. Det beror ofta på viktiga faktorer som infärgning, material, krympning eller plaggets form. Du ser om plagget ska kemtvättas på tvättsymbolerna. De vanligaste är någon av bokstäverna P, F eller W i en cirkel. textilier med dessa symboler ska inte vattentvättas. Några exempel på det är kostymer, klänningar och kappor. Finns det inget tvättråd eller om vi gör bedömningen att frångå ett tvättråd blir du som kund alltid kontaktad. Har du frågor om tvättråd är du välkommen att kontakta oss.

Adress:
Kolfallsgatan 2, Linköping, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 07:00 - 18:00
Tisdag 07:00 - 18:00
Onsdag 07:00 - 18:00
Torsdag 07:00 - 18:00
Fredag 07:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This