Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Pressateljen

  1. Hem
  2. »
  3. Jämtlands län
  4. »
  5. Östersund
  6. »
  7. Pressateljen
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Pressateljén startades i början på förra seklet som en syateljé. I början på 1930-talet utökades verksamheten till att även inbegripa kemtvätt. Ytterligare ett steg var 2009 då Pressateljén erbjuda städ- och sömnadstjänster.Pressateljén har idag sin moderna kemtvätt på Artillerigatan, samma kvarter där allt startade. I våra nya lokaler i Odenskog finns sedan 2015 en ny mattvättsanläggning.Även vår städverksamhet är stationerad i dom rymliga lokalerna i Odenskog.Tack vare duktiga medarbetare och trogna kunder växer företaget stadigt.

Adress:
Artillerigatan 2, Östersund
Ordinarie öppettider:
Måndag 10:00 - 18:00
Tisdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This