Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

A Kembaren Falkenberg

  1. Hem
  2. »
  3. Hallands län
  4. »
  5. Falkenberg
  6. »
  7. A Kembaren Falkenberg
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Välkommen till oss på A-Kembaren i Falkenberg och vårt inlämningsställe Festgarderoben i Varberg! Nu har vi även inlämningsställe på ICA Skrea Strand här i Falkenberg, välkommen! Vi är företaget som gärna hjälper dig med allt från nya profilkläder till ditt företag till kemtvätt av dina skjortor. Vi har såväl företagskunder som privatpersoner till alla våra tjänster.Varmt välkommen att besöka vår nya fina butik med ett stort sortiment!

I vår butik erbjuder vi yrkeskläder, profilkläder, skyddsskor samt personlig skyddsutrustning från de ledande aktörerna på marknaden, såväl herr- som damsortiment. Ni finner även presentartiklar och personalgåvor hos oss. Vårt breda sortiment och stora lagerhållning gör att kunder kan komma oanmälda och få med sig sina arbetskläder profilerade och klara direkt. Vår vision är att ha så korta ledtider som möjligt.

Vi kommer gärna ut till ert företag för ett personligt möte där vi kan diskutera arbetskläder, skydd, personalgåvor mm. Med bred kompetens och lång erfarenhet kan vi hjälpa att hitta bästa lösningen för just ert företag.

Vi hjälper er med att omvandla er digitala logga till transfer som sedan trycks på era kläder, vi erbjuder även utskrift av enklare, enfärgade loggor, namn och symboler. Önskar ni att få er logga broderad så går det bra då vi samarbetar med en brodyrleverantör.

A-kembaren kan även hjälpa er att skapa en personlig webshop för ditt företag. Idag har vi ett flertal kunder som har fått sin egna shop med sortiment utifrån sitt behov och sina önskemål.

Adress:
Rönnhagsvägen 5, Falkenberg, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 07:00 - 17:00
Tisdag 07:00 - 17:00
Onsdag 07:00 - 17:00
Torsdag 07:00 - 17:00
Fredag 07:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This