Auktoriserad kemtvätt med T-Märket

Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Vallentuna
  6. »
  7. Vallentunatvätten
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Vi tvättar (nästan) allting själva och kan svara på frågor gällande textilier, fläckborttagning och ger tvättråd. Det betyder också att vi själva kan styra resultatet, exempelvis omtvätt en eller flera gånger ifall en fläck inte går bort. Vi arbetar med en modern maskinpark, väl anpassad till nuvarande och kommande miljöhänsyn.Slutresultatet beror ofta på, typ av fläck och textilkvaliteten eftersom en del material inte lämpar sig för tvätt och hur konstigt det än kan låta. Vi vänder oss till:Privat och företagskunder med höga krav på slutresultat i Norrort, främst Vallentuna, Täby och Danderyd där vi både hämtar och lämnar tvätt regelbundet.

Adress:
Stockholmsvägen 2, Vallentuna
Ordinarie öppettider:
Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag Stängt
Lördag 10:00 - 13:00
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This