Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Väsby Kemtvätt & Skrädderi

  1. Hem
  2. »
  3. Stockholms län
  4. »
  5. Upplands Väsby
  6. »
  7. Väsby Kemtvätt & Skrädderi
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Väsby Kemtvätt & Skrädderi har funnits i upplands Väsby över 50 år. Företaget är ett av Stockholms mest etablerade när det gäller att erbjuda komplett service både när det gäller tvätt och skrädderi.Tvätterianläggningens lokaler är nya, fräscha och utrustade med modern maskinpark.Väsby kemtvätt är en självförsörjande företag som inte tvättar åt någon mellanhand, därför kan vi erbjuda professionell textilvård med omsorg och rätt pris.Väsby kemtvätt är medlem i Sveriges Tvätteriförbund. Företag som antas som medlem genomgår regelbundna kontrollbesiktningar av Tvätteriförbundets konsumenttvättsektion.Väsby Kemtvätt är inte bara tvätt, vår yrkeskunniga medarbetare i skrädderiateljén erbjuder professionell arbete när det gäller all sorts ändring och reparation.Det är vår ambition att bli ett företag som kan erbjuda en komplett service för våra kunder.Besök oss på www.vasbykemtvatt.se

Adress:
Centralvägen 3, Upplands Väsby
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 14:00
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This