Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Per Möllers tvätt i Trelleborg

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Trelleborg
  6. »
  7. Per Möllers tvätt i Trelleborg
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Möllers Tvätt är ett fullserviceföretag som erbjuder det mesta inom tvätteritjänster: hotell-, restaurang- och företagstvätt med mera. Vi är Sveriges äldsta familjeägda tvätteri och har lång erfarenhet av uthyrning och hantering av textilier. Våra kunder finns framför allt på företagssidan, men vi hjälper även privatkunder. Geografiskt sett finns de flesta kunderna i Trelleborg, Malmö, Lund, Helsingborg och på Näset.

Möllers Tvätt är ett familjeföretag med 15 anställda. Vi jobbar professionellt och hos oss kan du räkna med en mycket god service och ett stort personligt engagemang. Eller som våra kunder brukar säga: ”Bättre vara en stor kund på ett litet tvätteri än en liten kund på ett stort.”

Vi är auktoriserade medlemmar i Sveriges Tvätteriförbund, vilket innebär att vi uppfyller höga krav avseende miljö, teknisk utrustning och yrkeskunnande. Auktorisationskontrollen är en trygghetsgaranti för dig som kund och vetskap om att det tvätteri som du väljer klarar de uppsatta kravnivåerna inom områdena hygien, processkontroll, miljö̈, arbetsmiljö̈ samt kvalitet.

Tips! Nu finns vi även på Limhamn.

Adress:
Algatan 46, Trelleborg, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 10:00 - 18:00
Tisdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This