Auktoriserad kemtvätt med T-Märket

Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Ödåkra Mockarenseri

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Ödåkra
  6. »
  7. Ödåkra Mockarenseri
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Ett företag som specialiserat sig på att tvätta och efterbehandla skinn-, mocka- och pälsplagg. Vi har framgångsrikt tvättat mängder av plagg sedan företaget bildades 1958. Naturligtvis är vi medlemmar och auktoriserade av Sveriges Tvätteriförbund, något som borgar för kunnande, ansvarskänsla och rätt utrustning. Vi använder, som enda tvätteri i Sverige, oss av utrustning från Leder Meister System, som är ledande inom tvättutrustningar och tillbehör.

Naturligtvis kan vi även reparera trasiga eller färga in slitna plagg i samband med att vi tvättar dem och vi tar även hand om större material som skall tvättas, t ex soffdynor och skinnfällar. Vi tvättar även era mattor på ett miljövänligt och ytterst skonsamt sätt.
Vi samarbetar med

Som medlem i Tvätteriförbundet måste vi: uppfylla en rad krav, bl a på teknisk utrustning och yrkeskunnande.uppfylla alla krav på yttre och inre miljö som myndigheterna ställer.ta på oss fullt ansvar för anförtrott gods i enlighet med branschens bestämmelser.Alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens utslag om det skulle uppstå en tvist.

Adress:
Lindaregatan 14, Ödåkra
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This