Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

Triangeltvätten

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Malmö
  6. »
  7. Triangeltvätten
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

När man investerar i lite finare kläder så är det verkligen viktigt att tänka på hur man sedan tar hand om dessa. Det är många som tror att allt går att slänga i en vanlig tvättmaskin, och även om man tycker att gymnastikskor såväl som festkläder ser helt okej ut efter en omgång i tvättstugan så bör man vara medveten om att fel vård av kläder till sist förstör material på ett sätt som inte går att reparera. När du vänder dig till Triangeltvätten så får du den bästa kemtvätt Malmö kan erbjuda. Vi hanterar dina kläder med stor omsorg, och använder oss av modern teknik för att få bort fläckar och dålig lukt.

Ett stenkast från köpcentrumet Triangeln så finner du Triangeltvätten AB. Hos oss så får du kemtvätt i Malmö centralt och smidigt och vi klarar av det allra mesta. Kom till oss med vanlig kemtvätt, vittvätt, mattor, skinn och mocka, och skjortor. Vi ser till att plaggen tvättas, torkas och efterbehandlas på rätt sätt så att deras livstid förlängs med en snygg form och med intakta färger och mönster. Om du inte har tid att komma till oss med din kemtvätt Malmö så kan vi hämta den hos dig. Vi erbjuder både hämtning och hemskickning av färdig tvätt. Det här gör det enkelt för dig att ta hand om dina kläder, lakan, dukar och annat som kräver lite extra omsorg och försiktig behandling.

Adress:
Spångatan 6b, Malmö
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This