Auktoriserad kemtvätt med T-Märket

Detta är ett
auktoriserat tvätteri
med T-Märket!

0.0
  1. Hem
  2. »
  3. Skåne län
  4. »
  5. Malmö
  6. »
  7. Limhamns Kemomat
Auktoriserad kemtvätt med T-Märket
Om företaget:

Om du vänder dig till Limhamns Kemomat, som är en del av Per Möllers Tvätt, får du professionell hjälp med kemtvätten av dina textilier. Numera ägs vi av det anrika tvätteriet Möllers tvätt i Trelleborg. De är, precis som vi, en fullservicetvätt för såväl företag som privatpersoner. Så nu kan vi ge dig ännu bättre service! Vi är idag ett fullserviceföretag inom konsumenttvätt med kemtvätt av byxor, kavajer, kjolar, klänningar, jackor samt skinn och mocka. Plaggen kemtvättas i en speciell tvättvätska som framför allt avlägsnar fettet från kläderna.

Det är även mycket som görs för hand på tvätteriet, bland annat fläckborttagning, pressning och strykning av plaggen.Kunderna tycker att det är otroligt skönt att slippa stå på söndag kväll och stryka skjortor inför den kommande arbetsveckan. På det här sättet får de mer tid över för familjen! Tvättning och mangling. Vi har även en del uppdrag för saneringsbolag. Det rör sig ofta om försäkringsärenden där kunden har råkat ut för brandskador, rökskador eller vattenskador. Här arbetar vi framför allt med vattentvätt av textilier.

Adress:
Tegnérgatan 37, Limhamn, Sverige
Ordinarie öppettider:
Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skriv en kommentar

Om dig
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Skicka ett meddelande till Sveriges Tvätteriförbund

T-Märket är alltid ett tryggt och gott val

Ett tvätteri som bär T-märket klarar Tvätteriförbundets kravnivåer inom områdena hygien, ekonomi, processkontroll, miljö, arbetsmiljö och kvalitet.
Därför kan vi alltid garantera att T-Märkta tvätterier besitter bästa möjliga förutsättningar för en kvalitativ verksamhet med hög servicegrad.

På kemtvätt.se kan du vara trygg med att vi bara listar tvätterier med T-Märket. Här hittar du auktoriserad kemtvätt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och många fler platser.

Läs mer om T-Märket»

Pin It on Pinterest

Share This